آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 24 تیر 1392 ساعت 07:00

باید عذرخواهی کنیم که 290 مسافر ایرانی را کشتیم

روزنامه کیهان نوشت:

اندیشکده آمریکایی امنیت ملی «ترومن» خواستار عذرخواهی واشنگتن از ایران به خاطر حمله به هواپیمای مسافربری ایران در سال 1367 شد.
کریستین کوپر نویسنده این یادداشت خاطرنشان می‌کند: در بازخواهی علنی که از نوارهای ناو «یو اس اس وینسنس» صورت پذیرفته مشخص شده هواپیمای «ایران ایر 655» در مسیر هوایی تجاری قرار داشته و کد ترانسپوندر بین‌المللی هواپیماهای غیرجنگی را مخابره می‌کرده است. این هواپیما هم چنین در حال دور شدن از ناو «وینسنس» بوده است، تنها 45 ثانیه بعد «یو اس اس وینسنس» با شلیک هم‌زمان دو موشک زمین به هوا هواپیمای ایرباس ای300 را به سرعت به دو نیم کرد و تمام 290 سرنشین آن را کشت.
به گزارش «تیک» وی می‌افزاید: ریگان، در پاسخ به این اتفاق در بیانیه‌ای 151 کلمه‌ای این رخداد را اقدام صحیح دفاعی خواند و به خانواده‌های گروه پروازی و مسافران تسلیت گفت اما برای این موضوع واقعا عذرخواهی نکرد. «هاشمی رفسنجانی» به درستی از اقدام تلافی‌جویانه علیه این جنایت آمریکا سخن گفت آیا لازم است که از کنگره امروز عذرخواهی کند؟ و یا شاید بیانیه‌ای از سوی رئیس‌جمهور کافی باشد؟ و شاید به بیانیه‌ای از سوی «کمیته روابط خارجی سنا» یا بیانیه‌ای توسط یک نماینده کنگره هم بتوان اکتفا کرد؟
تحلیلگر اندیشکده امنیت ملی ترومن تأکیدکرد: چه طور است که من، به عنوان یک شهروند آمریکایی، شروع کننده باشم؟ من متأسفم که کشورم 25 سال پیش مرتکب خطایی شد که به کشته شدن شهروندان بی‌گناه شش کشور، که بیش‌ترشان از ایران بودند، انجامید. من متأسفم که پیچیدگی‌های جنگ ایران و عراق به احتمال بسیار موجب شد روند اخلاقی و صحیح عذرخواهی رسمی آمریکا از ایران رخ ندهد و من متأسفم که سقوط پرواز 655 ایران‌ایر موجب شد تا آن چه که می‌توانست پس از روابط با عربستان سعودی مهم‌ترین روابط آمریکا در منطقه محسوب شود در سایه سرد و طولانی بدبینی فرو رود. من متأسفم که آمریکا مرتکب چنین خطایی شد و هنوز هم باید برای جبران آن تلاش کند.
کوپر در پایان نوشت: زمان آن فرا رسیده که آمریکا با نشان دادن حسن نیت آغازگر بهبود روابط با ایران باشد و بدون این که موضوعی موجب رنجش طرفین شود در را به روی روابطی نو با دولت «حسن روحانی» بگشاید. آیا عذرخواهی آمریکا در سال 2013 می‌توان فرصت از دست رفته را دوباره بازگرداند؟ احتمال این اتفاق ضعیف است.

1089 نمایش

نظر دادن