آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 23 تیر 1392 ساعت 13:15

آهنگساز «خونه مادربزرگه» موسیقی «شهرموش ها 2» را می‌سازد +عکس

بهرام دهقانیار از ساخت موسیقی شهر موش ها 2» خبر داد و گفت: در مرحله انتخاب ترانه ها و اشعار هستیم.

http://cinemapress.ir/download?f=2013/07/15/4/101031.jpg

بهرام دهقانیار؛ آهنگساز و نوازنده در گفت و گو با سینما پرس، گفت: آهنگسازی «شهر موش های 2» را برعهده دارم و در حال حاضر تولید موسیقی در مرحله انتخاب ترانه ها و اشعار این مجموعه هستیم.

وی افزود: هنگامه مفید و مرضیه برومند بر روی بخش ترانه های ابتدایی کار می کنند و برمبنای قصه فیلم که یکسری بخش های آن مشخص شده است ترانه این بخش ها را همراهی خواهد کرد. جلسه ای گذاشته شد تا بر روی وزن اشعار و فضای موسیقایی آن کار کنیم تا اینکه من ملودی ها را شروع کنم و برای پلی بک آماده شویم.

این آهنگساز تصریح کرد: هنوز آیتم موزیکالی را در نظر نگرفته ایم. دیالوگ ها نوشته می شود و همزمان اشعار هم آماده می شوند، عروسک ها هم آماده ساخته شدن هستند، همزمان با آماده شدن بخش های مختلف موسیقی هم آماده می شود.

وی ادامه داد: طرح های مقدماتی را در نظر گرفته ام که مرحله به مرحله آماده می شود. باید ابتدا صدای عروسک ها آماده شود تا در یک شرایط مناسب که میزانسن ها آماده شده باشد موسیقی را نیز با کار همراه کنیم. قسمت اول این کار سینمایی با ترانه شروع می شود، یکی از آن ترانه ها از ابتدای کار با یک تغییراتی استفاده خواهد شد که البته دیالوگ هایی نیز به آن اضافه می شود و مابقی کار اورجینال و جدید است.

دهقانیار یادآور شد: از لحاظ صدادهندگی کار کاملا متفاوت است ولی هسته قصه چون در همان فضاسازی است شاید مقداری از مدل صدادهندگی قسمت اول استفاده کند که این میزان احتمالا 10 درصد باشد. چون به هرحال حدود 15 سال گذشته است و با یک نسل جدید روبه رو هستیم.

وی عنوان کرد: یک اصل کلی در این کار این است که به دلیل گذر زمان تمام فاکتورها از شهر موش ها 1 به 2 تغییر می کند. ترانه ها توسط کاراکترها خوانده می شود و هرکدام باتوجه به ویژگی های شخصیتی که در فیلمنامه ضروری است خوانده خواهد شد. به جرئت می توانم بگویم «شهر موش های 2» در تاریخ سینمای کودک ماندگار خواهد شد.

1968 نمایش

نظر دادن