آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 08 بهمن 1391 ساعت 09:46

دیدار صالحی با وزرای خارجه مصر ، بنین و بورکینافاسو

وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست سران اتحادیه آفریقا با وزرای خارجه مصر ، بنین و بورکینافاسو دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا علی‌اکبر صالحی و کامل عمرو وزیر خارجه مصر در این دیدار ضمن رایزنی در خصوص موضوعات دوجانبه و منطقه بر استمرار گفت‌وگوهای دو کشور در حاشیه اجلاس سران همکاری اسلامی در قاهره برگزار می‌گردد تاکید کردند.

صالحی همچنین در دیدار با نصیرو باکو وزیر خارجه بنین ضمن تشکر از میزبانی دولت این کشور از هیات وزارت امور خارجه کشورمان که اخیرا به این کشور سفر کرده است، اقدامات دولت بنین در دوره ریاست این کشور بر اتحادیه آفریقا در دوره قبل تشکر و قدردانی کرد و از همتای بنینی خود برای سفر به تهران و به منظور پیگیری توافقات قبلی دعوت به عمل آورد.

نصیرو باکو نیز در این دیدار ضمن قبول دعوت صالحی ابراز علاقه کرد در آینده‌ای نزدیک از کشورمان دیدن نماید.

دیدار وزرای خارجه ایران و بورکینافاسو از دیگر برنامه‌های حاشیه‌ای صالحی در آدیس آبابا بود که طی آن وزیر امور خارجه کشورمان در ظرفیت ریاست شورای وزیران امور خارجه جنبش عدم تعهد از آمادگی کشورمان برای کمک به حل مسالمت‌آمیز بحران مالی تاکید کرد.

جبرئیل باسوله وزیر خارجه بورکینافاسو نیز ضمن تشکر از اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای کمک به حل بحران مالی آخرین تحولات این کشور را برای وزیر خارجه کشورمان تشریح کرد.

بورکینافاسو در حال حاضر میانجی جامعه توسعه همکاری‌های غرب آفریقا (اکواس) برای حل بحران مالی ایفای نقش می‌کند.

وزیر امور خارجه در حاشیه اجلاس سران اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا با جودت یلماز وزیر توسعه ترکیه نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

همکاری‌های دو کشور در حوزه مسائل دوجانبه و منطقه‌ای مهمترین موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

991 نمایش

نظر دادن