آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 31 ارديبهشت 1392 ساعت 15:23

امکان تردد خودروهاي پلاک ع در طرح ترافيک

رئيس پليس راهور تهران گفت: تردد خودروهاي پلاک عمومي «ع» از اول خرداد ماه تا پايان شهريور ماه سال جاري در طرح ترافيک مجاز است.

روزنامه کیهان: رئيس پليس راهور راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ گفت: تردد خودروهاي پلاک عمومي «ع» از اول خرداد ماه تا پايان شهريور ماه سال جاري در طرح ترافيک مجاز است.

سردار حسين رحيمي از مهلت سه ماهه به خودروهاي عمومي پلاک «ع» نمره تهران براي ورود به محدوده طرح ترافيک خبر داد و گفت: اين خودروها در صورت عدم مراجعه به معاونت ترافيک شهرداري تهران براي ساماندهي از اول مهرماه جريمه مي‌شوند.

وي با اشاره به ماده 32 قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي گفت: بر اين اساس شهرداري‌ها موظفند کليه فعاليت‌هاي مربوط به حمل‌ونقل کالا و بار و مسافر را در محدوده شهرها در قالب موسسات و شرکت‌هاي حمل‌ونقل تعاوني و خصوصي ساماندهي و بر آنها نظارت کنند.

وي با بيان اين که متاسفانه تاکنون اين ماده قانوني اجرايي نشده است افزود: در حال حاضر ورود خودروهاي پلاک «ع» به محدوده طرح ترافيک تهران با توجه به عدم ساماندهي اين شرکت‌ها امکانپذير نيست.

رئيس پليس راهور تهران با تاکيد بر اينکه خودروهاي مسافربري و حمل بار پلاک «ع» نمره تهران يعني از ايران 11 تا 77 هم‌اکنون اجازه ورود به محدوده طرح ترافيک را نداشته و جريمه مي‌شوند، افزود: به منظور رفاه اين قشر و ساماندهي آنها براساس قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي و طبق توافق صورت گرفته بين پليس راهور تهران و سازمان حمل‌ونقل و ترافيک شهرداري تهران، خودروهاي ياد شده و شرکت‌ها و اتحاديه‌هاي مذکور موظفند حداکثر تا قبل از اول مهرماه با مراجعه به معاونت ترافيک شهرداري تهران در طرح ساماندهي شرکت کنند.

وي تاکيد کرد: بدين ترتيب خودروهاي پلاک «ع» فقط نمره تهران مي‌توانند از اول خردادماه سال جاري تا پايان شهريور ماه بدون نياز به برچسب وارد محدوده طرح ترافيک شوند.

رئيس پليس راهور تهران تاکيد کرد: خودروهاي شرکت‌هاي بار و مسافر پلاک «ع» که در مهلت ياد شده براي ساماندهي به شهرداري مراجعه نکنند، پس از اين مهلت همانند ساير خودروها پلاکشان براي ورود به محدوده طرح ترافيک غيرمجاز بوده و توسط دوربين‌هاي محدوده جريمه مي‌شوند.وي خاطرنشان کرد: بديهي است معاونت ترافيک شهرداري تهران و شرکت‌هاي حمل‌ونقل بار و مسافر و اصناف مربوطه تنها 3 ماه براي ساماندهي وضعيت حمل‌ونقل بار و مسافر در پايتخت مهلت دارند.

1145 نمایش

نظر دادن