https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 21 ارديبهشت 1392 ساعت 10:49

تماس تلفنی سیدمحمد خاتمی با فرزند آیت الله طاهری اصفهانی

در پی بستری شدن آیت الله سید جلال الدین طاهری اصفهانی در بیمارستان، سیدمحمد خاتمی در تماس با فرزند امام جمعه سابق اصفهان جویای احوال وی شد.

آیت الله طاهری چند سالی است که به علت کهولت سن و بیماری مثل گذشته فعالیت ندارند. هفته گذشته نیز وی برای ادامه درمان به بخش سی سی یو منتقل کردند.

محمد حسن طاهری در خصوص وضعیت پدرش گفته بود که بیماری پدرم به دلیل سابقه تنگی نفس و کهولت سن تشدید شده و از زمان بستری ایشان در بیمارستان تاکنون وضع جسمانی او لحظه به لحظه متفاوت است.

به نوشته سفیر، سیدمحمد خاتمی در تماس با سید محمد طاهری در جریان آخرین وضعیت جسمانی و روند درمانی آیت الله طاهری قرار گرفت.

رئیس دولت اصلاحات با اشاره به سوابق طولانی آیت الله طاهری اصفهانی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن، برای بهبودی و سلامتی این یار دیرین امام راحل دعا کرد.

1690 نمایش

نظر دادن