آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 13 ارديبهشت 1392 ساعت 20:51

پرستویی: بازیگر شدم تا دردها را نشان دهم

پرویز پرستویی بازیگر و هنرمند فیلم های دفاع مقدس با بیان اینکه وظرفه هنرمند بیان دردها است گفت: من بازیگر شدم تا درد ها را فریاد بزنم.

به گزارش  مهر، پرویز پرستویی عصر روز شنبه در مراسم جهاد ادامه دارد در حسینیه سید الشهدا که با حضور قالیباف و آیت الله صدیقی برگزار شد اظهار داشت: من وقتی کتاب بابانظر را خواندم قالیباف را شناختم و فهمیدم در جنگ هم شهردار بوده و چه شهردار خوبی بوده .

وی ادامه داد: هرکس هر قضاوتی میخواهد بکند من ارادت خاصی به اقای قالیباف دارم و این را کتمان نمی کنم.

پرستویی افزود: در جمعی هستم که می توانم راحت حرف بزنم و درد دلم را بگویم و البته در حضور جانبازان قدم برداشتنم برای حضور در سن سنگین بود اما این مراسم بسیار آرامبخش و خالص است.

در پس از پخش کلیپی از یکی از جانبازان خصوص نحوه آشنایی اش با ناصر افشار از جانبازان دوران دفاع مقدس که برنامه ای پیرامون آن در سیما پخش شده است گفت: من حدود 13 سال پیش در اداره ثبت ایشان را دیدم که به صورت من زل زده بود فکر کردم سمپاش است چون کپسولی به او وصل بود که به من زل زده بود وقتی فهمیدم جانباز است تصور کردم مثل بقیه می آید و چند فحش آبدار به من می دهد و می رود اما فقط نگاه میکرد.

وی ادامه داد:در خصوص این جانباز به مرجع اصلی مراجعه کردیم  جواب نگرفتیم ای کاش اجازه داشتم بگویم چه کسی کمک کرد تا مشکل این جانباز حل شود.

پرستویی گفت: حاج ناصر لازم بود به آلمان برود تا مداوا شود آقایان میگفتند یک بار رفته گفتم مگر سفر حج است که یک بار رفته دیگر نرود برای گردش که نمیخواد برود اما فایده ای نداشت و بعد از اینکه کمک شد تا ایشان به آلمان برود به آن مرجع بر خورد!

وی با بیان اینکه من درد باعث شد هنرمند شوم گفت: درد جاه طلبی ندارم من بدن تکه پاره برادرم جلوی چشمم است و اگر بازیگر شدم برای این بود تا درد را فریاد بزنم.

وی در پایان گفت: هرکس جرئت کرده پایش را در منطقه جنگی بگذارد شایسته تقدیر است چون خیلی ها اصلا نمی دانند اهواز از کدام طرف می روند.

1286 نمایش

نظر دادن