https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

پربیننده‌ترین اخبار

تاریخ انتشار: جمعه, 05 ارديبهشت 1392 ساعت 08:06

وزیر دینی الجزایر: قصد داريم در مساجد از روحانيان و مؤذنان ايرانی کمک بگيريم

 

ديپلماسي ايراني نوشت:
 
دولت الجزاير اعلام کرده است که براي رويارويي با نفوذ سلفي ها از شيعيان ايراني کمک مي گيرد و در همين راستا قصد دارد براي آموزش موذن هاي خود در مساجد کشور از ايران موذن دعوت کند.

به گزارش روزنامه العرب، چاپ لندن، عبدالله غلام الله، وزير ديني و اوقاف الجزاير در اين باره گفت: «ما علاوه بر آن قصد داريم براي مساجد خود از روحانيون ايراني کمک بگيريم و از آنها بخواهيم که موذنان مساجد ما را آموزش دهند.»

مذهب رايج مسلمانان الجزاير سني مالکي است و پيش بيني مي شود اين تصميم وي با واکنش تند سلفي ها و اسلام گرايان تندرو که ايران را قبله جهان تشيع مي دانند، مواجه شود. وزير اوقاف و امور ديني الجزاير به صراحت گفته است که دولتش براي رويارويي با اسلام گرايان تندرو و سلفي ها از ايراني ها و علماي شيعي ايراني که عقايد به مراتب ميانه روتر و معتدل تر دارند، کمک مي گيرد.

 

869 نمایش

نظر دادن