https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 07 فروردين 1392 ساعت 20:44

شورشیان سوری در بیمارستان‌های اسرائیلی درمان می‌شوند

بر اساس آمارهای رسمی رژیم صهیونیستی اخیرا تعدادی از مخالفان سوری در بیمارستان‌های موجود در اراضی اشغالی درمان شدند.

به گزارش سایت شبکه المنار، آمارهای رسمی رژیم صهیونیستی حاکی از این است که 11 مخالف سوری طی ماه میلادی گذشته در بیمارستان‌های اسرائیلی درمان شدند و هشت تن از آنها به سوریه بازگشته و دو تن دیگر در بیمارستان‌هایی در "نهاریا" و "صفد" در شمال اراضی اشغالی ماندند.

رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از منابع پزشکی گزارش داد که یکی از مخالفان سوری کمی بعد از این که به بیمارستانی در نهاریا منتقل شد، جان باخت.

رادیو رژیم صهیونیستی در ادامه آورد: این فرد مسلح که سرش به شدت آسیب دیده بود، به همراه یک مجروح دیگر صبح روز گذشته به این بیمارستان انتقال یافت.

مسئولان اسرائیلی اعلام کردند که پنج سوری دیگر که کمتر آسیب دیده بودند توسط پزشکان اسرائیلی درمان شدند.

701 نمایش

نظر دادن