https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 23 مرداد 1405 ساعت 08:57

ابزاری که همگان استفاده می‌کنند جز جمهوری اسلامی!

نشریه Foreign Policy در گزارشی با عنوان Debanking Dissidents هشدار داده که سازوکارهایی که در اصل برای مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم (AML/CFT) ایجاد شده‌اند، اکنون می‌توانند برای سرکوب مخالفان سیاسی در خارج از مرزها مورد سوءاستفاده قرار گیرند.

یک دولت، مخالف خود را «تروریست»، «افراط‌گرا» یا فرد پرریسک معرفی می‌کند؛ این اطلاعات وارد شبکه‌های نظارتی و تطبیق بانکی می‌شود و بانک‌های کشورهای دیگر نیز از ترس جریمه و دردسرهای قانونی، ممکن است حساب فرد را مسدود یا رابطه بانکی با او را قطع کنند. و در واقع بانک‌ها در این شرایط بسیار محتاطانه رفتار می‌کنند و عملا ابزار استعلامات امنیتی نیز ندارند.

نمونه روسی:
آنا چخویچ از بنیاد مبارزه با فساد روسیه است؛ پس از آنکه حکومت روسیه این مجموعه را «افراط‌گرا/تروریستی» معرفی کرد، حساب‌های بانکی او در آمریکا نیز بسته شد.

فارین پالیسی می‌گوید دولت ترامپ نیز دقیقاً از همین ابزار علیه مخالفانش بهره می‌برد.

اما عجیب و تاسف‌بار است که ایران از این فرصت برای کنترل تروریست‌هایی که مردم ما را به خاک و خون کشیده‌اند بهره‌ای نمی‌برد.

182 نمایش

نظر دادن