تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۲/۱۵ – ۱۰:۵۰

حسين هدايتي پس از رد اهليت از سوي سازمان خصوصي سازي حسابي ناراحت شده و معتقد است هيچ نقشي در شرکت استيل آذين ايرانيان ندارد که به خاطر بدهي بانکي او، سازمان خصوصي سازي اهليت شرکت را زير سوال ببرد.

به گزارش بانک ورزش، هواداران طرفدار حسين هدايتي منتظر ورود او به پرسپوليس هستند اما او پس از رد اهليت استيل آذين توسط سازمان خصوصي سازي، موضوع را بسيار ساده ديده و خيلي راحت مدعي شده سهامي در اين شرکت ندارد.
سوالات زيادي پس از طرح اين ادعاي هدايتي به وجود آمده است. يکي مي‌پرسد چرا هدايتي از واگذار نشدن پرسپوليس به شرکتي که نقشي در آن ندارد ناراحت است؟ يکي سوال مي‌کند چرا پس از شرکت در مزايده، او قيمت پيشنهادي شرکت را در اينستاگرامش نوشت و از مردم به خاطر اعتمادشان تشکر کرد؟
سازمان خصوصي سازي هم براي رد اهليت شرکت دلايل خاص خود را دارد. درست که عابديني و دوستان قصد دارند در جلسه‌اي که با پوري حسيني برگزار مي‌کنند، مدارکي رو کنند که نشان دهند حسين هدايتي ارتباطي با استيل آذين ايرانيان ندارد اما ماموران سازمان خصوصي سازي هم حق دارند قبول نکنند حسين هدايتي در شرکتي که در تمام ايران به نام او مي‌شناسند، نقشي ندارد.
هدايتي 98 درصد سهام شرکتش را به نام پسر و دختر 21 و 23 ساله‌اش کرده تا آنها در مزايده شرکت کنند اما حالا خصوصي‌سازي هم مي‌تواند تحقيق کند که يک جوان 21 ساله 290 ميليارد پول را از کجا به دست آورده است؟
اين مشکل به همين راحتي قابل حل نيست و هدايتي که کسي حاضر نيست مبلغ بدهي‌هاي بانکي او را علني کند، بايد فکري اساسي به حال آن بکند. البته شايد هم ما زياد سخت مي‌گيريم و سازمان خصوصي‌سازي اين بار به همين راحتي قانع شود!