آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 17 بهمن 1393 ساعت 13:55

مرغ از 7000 تومان پرید!

در حالی که وزارت جهاد کشاورزی بارها قیمت منطقی هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار مصرف را نهایتا 7000 تومان اعلام کرده است، قیمت این محصول پروتئینی و پرمصرف به مرز 8000 تومان نزدیک شده که البته با توجه به مازاد عرضه،‌ علت آن هنوز مشخص نیست.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا، بازار گوشت مرغ که امسال عمدتا روند نزولی را تجربه کرده است، به صورت کاملا غیر منتظره‌ای طی هفته اخیر با افزایش قیمت مواجه شده و هم اکنون در برخی نقاط تهران به کیلویی 7800 تومان رسیده است.

این درحالی است که وزارت جهاد کشاورزی بارها قیمت منطقی برای هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار مصرف را 6800 تا 7000 تومان اعلام کرده و از سوی دیگر روند کاهشی قیمت نهاده‌های دامی و خوراک مرغ نیز که حدود 70 درصد در هزینه تمام شده تولید گوشت مرغ اثرگذار است خود عاملی برای ثبات یا کاهش قیمت این محصول شناخته می‌شود اما افزایش قیمت ناگهانی گوشت مرغ طی هفته‌ گذشته که در آستانه هیچ ایام خاصی همچون شب عید، ماه رمضان، محرم و ... نیست، غیر منتظره است.

مرغداران: افزایش تقاضا در ایام دهه فجر، عامل افزایش قیمت گوشت مرغ!

البته محمد یوسفی، رییس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور معتقد است: نهایتا عرضه و تقاضا است که قیمت محصولات مختلف به ویژه گوشت مرغ را در بازار تعیین می کند و هم اکنون یکی از دلایل اصلی بالا رفتن قیمت گوشت مرغ در بازار، افزایش تقاضا در ایام دهه فجر است!

وی افزود: قیمت گوشت مرغ در حال حاضر در بازار بالا نیست و در حد تعادل قرار دارد و علیرغم ثبات و کاهش نسبی قیمت خوراک مرغ در بازار، دیگر عوامل تولید مانند قیمت جوجه یک روزه و هزینه‌های انرژی سبب تغییر در هزینه تمام شده تولید گوشت مرغ شده‌ است.

فاصله 1600 تومانی قیمت مرغ از عمده‌فروشی تا مغازه!

رییس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور تاکید کرد: دولت یک بار برای همیشه این جسارت را به خرج دهد که چندان حساسیتی نسبت به قیمت مرغ در بازار نشان ندهد. چون علیرغم این که قیمت گوشت مرغ در برخی از نقاط شهر از 7000 تومان نیز بیشتر شده و در میدان بهمن (عمده فروشی) کیلویی 6200 تومان عرضه می‌شود و طی هفته‌های آینده شاهد کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار خواهیم بود.

البته شرکت پشتیبانی امور دام طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده که در راستای وظایف تنظیم بازاری خود، هر کیلوگرم گوشت مرغ منجمد را 5500 تومان عرضه می کند که به نظر می رسد این اقدام در راستای ایجاد تعادل بیشتر در بازار گوشت مرغ است.

938 نمایش

نظر دادن