آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 14 بهمن 1393 ساعت 11:40

گروه‌های دریافت کننده یارانه نقدی اعلام شدند

مقرر شد که به تمامی کسانی که زیر 2.5 میلیون تومان در ماه درآمد دارند، یارانه نقدی پرداخت شود و مابقی افراد جامعه از دریافت یارانه نقدی حذف شده و دولت نیز مکلف به حذف دهک‌های پردرآمد شده است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: در سال 93 رقمی بالغ بر هزار و 200 میلیارد تومان بابت اشتغال آفرینی در نظر گرفته شده بود که این رقم در سال 94 عینا به سمت تامین مسکن نیازمندان هدایت می‌شود.

علی محمد احمدی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 94 مجلس شورای اسلامی در خصوص مسئله حذف یارانه ثروت‌مندان در لایحه بودجه سال 94 به ایلنا گفت: در خصوص بررسی طرح هدفمندی یارانه‌ها در کمیسیون تلفیق، تقریبا همان پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه تصویب و دولت هم تلویحا با آن موافقت کرده که منابع درآمدی از هدفمندی یارانه‌ها 48 هزار میلیارد تومان باشد، که از این میزان رقمی در حدود 37 هزار میلیارد تومان بابت پرداخت نقدی، 5 هزار میلیارد تومان بابت تولید و 4 هزار و 800 میلیارد تومان بابت بهداشت و درمان پرداخت شود.

وی در ادامه افزود: از سوی دیگر نیز در سال 93 رقمی بالغ بر هزار و 200 میلیارد تومان بابت اشتغال آفرینی در نظر گرفته شده بود که این رقم در سال 94 عینا به سمت تامین مسکن نیازمندان هدایت می‌شود.

احمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وضعیت بودجه اشتغال کشورچگونه خواهد شد، گفت: البته امروز بنده در کمیسیون تلفیق پیشنهادی داشتم مبنی بر اینکه از 5 هزار میلیارد تومان اختصاص یافته به بخش تولید، هزار میلیارد آن برای اشتغال صرف شود، اما کماکان تصویب نشده است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در توضیح گروه‌های دریافت کننده یارانه نقدی، عنوان کرد: پرداخت‌های نقدی یارانه به خانوار، از 42 هزار میلیارد تومان به 37 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرد. در همین راستا کمیسیون تلفیق به این نتیجه رسید که گروه‌های دریافت کننده یارانه نقدی به چند دسته تقسیم و قرار بر این شد که به تمام افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، روستاییان و عشایر، بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و کشوری یارانه نقدی پرداخت شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 94 در پایان خاطرنشان کرد: همچنین در خصوص مابقی افراد، مقرر شد که به تمامی کسانی که زیر 2.5 میلیون تومان در ماه درآمد دارند، یارانه نقدی پرداخت شود و مابقی افراد جامعه از دریافت یارانه نقدی حذف شده و دولت نیز مکلف به حذف دهک‌های پردرآمد شده است.
منبع: ایلنا

1170 نمایش

نظر دادن