تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۱۰/۱۷ – ۱۲:۲۳

علی مطهری گفت: محتوای نامه من به رئیس قوه قضاییه قابل تکذیب کردن نبوده است، چرا که در آن نامه مباحث استدلالی بر اساس قانون اساسی مطرح شده وادعای خاص و یا خبر ویژه‌ای در آن نبوده است.

مطهری: محتوای نامه‌من قابل‌تکذیب نيست

ایسنا: اين نماینده تهران در مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به صحبت‌های اخیر اژه‌ای در مورد کذب بودن برخی از موارد ذکر شده درنامه علی مطهری گفت: آنچه که من در نامه آورده‌ام مبتنی بر قانون اساسی و یک بحث استدلالی بوده و جای تکذیب و یا تایید و یا پیگرد قانونی ندارد.

مطهری افزود: آنچه که درآن آمده است تاکید قانون بر تشکیل دادگاه صالحه و تفهیم اتهام به افراد است و من در نامه‌ام بر این موضوع تکیه کرده‌ام. وی افزود:‌ شاید منظور بخشی ازنامه در مورد صحبت‌های رئیس قوه قضاییه پیرامون درخواست رئیس جمهور قبلی برای آزادی آقایان موسوی و کروبی بوده است که این موضوع نیز مستند است و رئیس قوه قضاییه در دیدار با برخی از نمایندگان مجلس این موضوع را مطرح کردند لذا نمی‌تواند کذب باشد و فایل و نوار آن نشست نیز وجود دارد.