آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

مجله اینترنتی باحال مگ

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

وکیل ملکی

نمایندگی پاناسونیک

اجاره سند برای دادگاه

خرید داربست

سلامت جو

تخت خواب دو نفره

پنل اس ام اس

سریال اکازیون

مجله جراحا

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

سرویس خواب دو نفره

خرید فالوور روبیکا

درب ضد سرقت

خرید پیج اینستاگرام واقعی

دانلود آهنگ جدید

دانلود مایکت

آموزشگاه ارز دیجیتال و فارکس

قیمت خرید درب ضد سرقت

اجاره سند برای زندانی

بهترین فیزیوتراپی شیراز

خرید سرور اختصاصی

پرگابالین

آیفون تصویری

سیگنال نوبیتکس

ثبت شرکت

پویامگ

دانلود آهنگ

کانال سیگنال ارز دیجیتال

تور آنتالیا نوروز 1404

خرید بادی اسپلش ویکتوریا سکرت

خرید اتصالات استیل

دریل مگنت

فیزیوتراپی شیراز

خرید سی پی

خرید استارلینک در ایران

ماربل شیت

مجله یک دکتر

TikTok SMM Panel

وام چک فوری بدون ضامن

وام با چک

خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

دانلود رمان

بنز خاور 808

528i

ضد یخ بهران بهمن

روفتاپ پکیج

تعرفه فیبر نوری مخابرات

تاریخ انتشار: دوشنبه, 07 آبان 1403 ساعت 07:23

نتانیاهو پیشنهاد آتش‌بس السیسی را رد کرد

به گزارش رسانه‌های عبری، «بنیامین نتانیاهو» ابتکار مصر برای آتش‌بس کوتاه‌مدت با حماس در نوار غزه را که «عبدالفتاح السیسی» یکشنبه اعلام کرد، نپذیرفت.

به گزارش ایسنا، «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «عبدالمجید تبون»، همتای الجزایری خود در قاهره گفت: مصر در چند روز گذشته تلاش کرده است تا ابتکاری را با هدف تغییر وضعیت و توقف آتش به مدت ۲ روز آغاز کند تا چهار اسیر (صهیونیست) با اسیران فلسطینی مبادله شوند (تعداد مشخص نشده است).

وی افزود: سپس ظرف ۱۰ روز مذاکراتی برای تکمیل تدابیر در نوار غزه انجام می‌شود که منجر به آتش‌بس کامل می‌گردد.

علیرغم حمایت اکثر وزیران صهیونیست از پیشنهاد مصر، تل‌آویو تصمیم گرفت پیشنهاد «توافق کوچک» را رد کند، به دلیل مخالفت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تاکید کرد «مذاکرات فقط زیر آتش انجام می‌شود»،

طبق آنچه کانال عبری ۱۲ گزارش شده «موسسه امنیتی در اسرائیل نیز از این پیشنهاد حمایت کرد».

این در حالی است که یک منبع رسمی در جنبش حماس روز یکشنبه به العربی الجدید گفت که این جنبش از ابتدای جنگ خواستار ایده یک توافق جامع بوده است و افزود: «ما با توافق جامع و فوری درباره توقف جنگ، عقب‌نشینی ارتش اشغالگر و آزادی متقابل اسرا مخالف نیستیم.»

این اظهارات در حالی است که نشست بین «ویلیام برنز» رئیس سیا، «دیوید بارنیا» رئیس موساد و «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر برای آغاز مذاکرات جهت دستیابی به یک توافق آتش‌بس کوتاه مدت در نوار غزه و آزادی برخی از اسرای اسرائیلی در نوار غزه در ازای آزادی اسرای فلسطینی در دوحه ادامه دارد.

یک مقام آگاه به رویترز گفت که هدف از این مذاکرات متقاعد کردن اسرائیل و حماس برای توافق با آتش‌بس در نوار غزه است، به این امید که این امر منجر به توافقی پایدارتر شود.

این مقام مسؤول گفت: هنوز جزئیات یا تعداد زندانیانی که بر اساس این توافقنامه آزاد خواهند شد، مشخص نیست.

روز شنبه، سرلشکر «حسن رشاد»، رئیس سرویس اطلاعاتی مصر برای شرکت در دور جدید مذاکرات درباره غزه و گفت‌وگو درباره چشم انداز مصر برای برقراری یک «آتش‌بس بشردوستانه» موقت در اولین گام به سوی توافقی گسترده‌تر، عازم پایتخت قطر شد.

رشاد در قاهره با روسای سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل موساد و شین بت یعنی دیوید بارنیا و «رونن بار» دیدار کرده بود.

کانال ۱۲ عبری روز شنبه گزارش داد که رئیس موساد روز یکشنبه با هدف گفت‌وگوهای جدید در مورد معامله تبادل اسرا با حماس، پس از ترور «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به قطر رفت.

علیرغم ادامه تلاش‌های میانجی‌گری قطر و مصر برای ماه‌ها و ارائه پیشنهادهای توافقی یکی پس از دیگری برای پایان دادن به جنگ در غزه و تبادل اسرا، نتانیاهو همچنان به تعیین شرایط جدید از جمله «تداوم کنترل بر صلاح‌الدین (فیلادلفیا)، محور مرزی بین غزه و مصر و گذرگاه رفح در غزه و ممانعت از بازگشت ساکنان از جمله مبارزان مقاومت به شمال غزه (از طریق بازرسی از افراد به واسطه کریدور نتزاریم در مرکز نوار غزه) ادامه می‌دهد.

164 نمایش

نظر دادن